Sv: Re: Kolvar / Stakar – og900

Forum Modellspecifika forum OG900 Kolvar / Stakar – og900 Sv: Re: Kolvar / Stakar – og900

#180558
top
Deltagare

@M.broberg wrote:

finns en enda anledning att byta till eftermarknadsstakar och kolvar och det är kompsänkning, har aldrig hört talas om någon som skjutit en B202 kolv elelr staker, hört från opålitliga källor att dom pallar 600 hästar på bensin men vem vet? Ska tydligen vara starkare än T5 iaf, och dom e ju inte klena.

fördel med 85an är att du får automatisk kompsänkning med 2.1 topp då du har mer av förbränningsrummet i kolvarna, har inte siffrorna på denna datan dock.

EDIT:og900ans problem ligger inte i motorns hållbarhet, 300 pollar e ju inget svårt med trionic, frågan är hur svårt det är med 400, 500 osv är ju inte motorn som säger stopp, lådor lär du äta.

Förstod nästan att de var av bättre kvalité då jag vet att även T5 brukar hålla bra länge.

Är de något annat som brukar ge upp när man går över 300+ ribban motormässigt?
Andra spridare, turbo, t5.5 och sådant blir de ju men lager, ventiler, lyftare och övrigt då?

Vill ju få så bra driftsäkerhet som möjligt i motorn, sen får man väl köra med vett så att lådan håller ett tag även fast de blir förstärkt låda.

Renoveringen har redan påbörjats och den ligger nu i smådelar nämligen så behöver all bra info som finns att veta 🙂

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng