Sv: Re: Komplett Saab 99 i delar

Forum Sälj/Köp Delar, säljes Komplett Saab 99 i delar Sv: Re: Komplett Saab 99 i delar

#201740
normark
Deltagare

@mankis wrote:

Vad är det för skillnad på administrationen när du säljer på ena eller andra sättet ? Det var ju det där med etik och moral när man säljer……. Dålig stil !

Det är många som hör av sig och undrar om det ena och det andra och kanske möjligtvis är intresserade och det blir olika bud hit och dit. Jag har inte tid eller möjlighet att kunna tillgodose alla dessa, därför anser jag det vara bäst för alla om all försäljning hädanefter sker via Tradera. Jag har inte för avsikt att skapa dålig stämning på något sätt, men sett så här i efterhand var det ett misstag att först posta här, utan att jag skulle ha lagt ut objekten på Tradera direkt. I ditt fall är det faktiskt så att din förfrågan hamnat mellan stolarna. Jag hoppas du godtar min ursäkt och du är givetvis välkommen att ge ett bud på det du vill ha och godtar jag det så tar jag bort annonsen från Tradera.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng