Sv: Re: Köpa delar i USA. Erfarenheter?

Forum Övrigt Allmänt Köpa delar i USA. Erfarenheter? Sv: Re: Köpa delar i USA. Erfarenheter?

#69831
mats jonsson
Deltagare

Hej

Det brukar fungera bra när man handlar i USA. Jag har till och med köpt Sonetter osedda, betalda cash, utan att ha blivit lurad. Förmodligen har jag haft en del tur, peppar peppar ta i trä, men inom Saab-kretsar därborta verkar de flesta vara ärliga. Därtill tycker de att det är exotiskt att göra affärer med folk från ”The Saab-Country”

Ebay har jag inte handlat på men jag har noterat att det finns säljare som portionerar ut skrotbilar för 5 dollar per pryl. I bland blir prylarna mycket dyrare än om man kan få kontakt med någon ”pulnisse” som har gården full med skrotsonetter.

När det gäller tull och moms så gäller det att få dem att tulldeklarerar varorna som gåva med ett värde om 1-5 dollar eller så. Annars åker man på tull och moms och där räknas även frakten in i värdet. Därtill tillkommer en exp.avgift på 100-150 kr. Slutligen blir det billigast med surface-mail. Tar sex veckor innan man har prylarna. Good Luck!

By the way: Det mesta av det sonettrelaterade på E-bay är rena skräpet. Just nu är det en kille som har slaktat en motor och säljer kam och lyftare var för sig. Suck.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng