Sv: Re: Köpa polermaskin, vilken?

Forum Övrigt Allmänt Köpa polermaskin, vilken? Sv: Re: Köpa polermaskin, vilken?

#125855

jean
Deltagare

Hej, jag slog till på en enkelroterande maskin, de hade extrapris på Mekonomen på en variant som förut kostade 1195:-, men nu var nersatt till 495:-. Jag slog till, gick hem, satte igång och resultatet måste sägas vara förfärligt… 🙁

Jag använde Sonax produkter, började försiktigt med deras Bilpolish, men det blev hur konstigt som helst. Provade allehanda dynor (köpte på mig lite olika, både i storlek och mjukhet) Att polera med lammullshätta visade sig vara rena skämtet, blev bara mattare. Hur gär man egentligen? Varvtal? Tryck? Jag inser att jag borde haft nån med mig som gjort detta förr, för som sagt, det blev eländigt. Flammigt är bara förnamnet! vad kan jag gjort för fel? Många givetvis, men tyckte det var svårt att få någon rätsida alls på detta.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng