Sv: Re: Kopparringar-topplockspackningar

Forum Övrigt SSR Kopparringar-topplockspackningar Sv: Re: Kopparringar-topplockspackningar

#73456
rally
Deltagare

Suck Hubbe! Din Svenska är nog inte hundra eftersom det inte är ditt modersmål!

Det vi har klagat på är att Ström inte alltid säger sanningen. Ringarna fungerar inte alltid som det är tänkt. Vi har inte köpt ringarna ifrån någon annan en Ström och det har inte fungerat då de måttangivelser vi har fått har inte stämt = dyra extra kostnader!

Om måtten stämmer så fungerar ringarna perfekt. Gör man som Tikkis och svetsar så har man ju eliminerat ett utav problem som uppstår. Kanske något man borde bli informerad om?

Ringarna innehåller inte 90% koppar! Anders har nog svar på exakt hur mycket det är.

Det har ju framkommit här tydligt att flera olika sorters packningar har levererats. Kan det vara så att det kan ha missats lite i mätningen utav dessa packningar?

Jag har egentligen bara 2 klagomål på Ström vilka jag har klargjort för honom.

1, För små spel på 2-takts motorerna, Bevisat då en berörd fick lite pengar tillbaks

2, Ringarna fungerar inte tillfredställande, Bevisat av t.e.x Anders.

Om du Hubbe i stället hjälper Bengt-Erik att åtgärda dessa problem så finns det inget mer större att klaga på. Kritik är bra! Det gäller bara att lyssna på den och försöka göra något bra åt den.

Sluta försvara Bengt-Erik utan hjälp honom in på rätt spår! Det kostar nu många stora pengar bara för att han inte vill lyssna! Alla drabbade finns inte på Saab klubbens hemsida.

Ingen människa eller motorbyggare är perfekt! Det kan vara bra att tänka på. Problemet är bara att inse när något har gått fel och göra något åt det! Inte bara slå ifrån sig och inte säga att man har hört talas om dessa problem.

/Fredrik
Ps. Hubbe, Om du visste hur mycket pengar som Anders har plöjt in i sina haverier beroende på ringarna så skulle du bli mörkrädd!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng