Sv: Re: Kopparringar-topplockspackningar

Forum Övrigt SSR Kopparringar-topplockspackningar Sv: Re: Kopparringar-topplockspackningar

#177101
timo m
Deltagare

Stilla tanke från roten om detta med Ström, hur väl uppdaterad han är, etc. Jag lägger mig inte idet tekniska avseende brister och fördelar med olika material i ringar, etc. Vill bara som en reflexion säga att Ström är och kanske skall ses som en representant för autenticitet kring den motorsportkultur en del av oss vårdar från just 1960 till -70 talet, där ambitionen inte nödvändigtvis är att göra så värt mycket annat än det som gjordes för 40 till 50 år sedan? Det jag har fått hjälp med därifrån (en ”ny” 1815cc maskin bla) har fungerat utmärkt.

Då är kanske XP en aktör med förankring i det historiska samtidigt som moderna metoder, verktyg, synsätt och hjälpmedel används för att om möjligt få ytterligare fart och hållbarhet ur grejerna än det som var möjligt när det begav sig.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng