Sv: Re: koppling trasig och oljerika.

Forum Modellspecifika forum OG900 koppling trasig och oljerika. Sv: Re: koppling trasig och oljerika.

#197831
joh900
Deltagare

Du har nog en trasig slavcylinder och det som läcker ut är i så fall bromsvätska. Det är en flera kammare i behållaren för bromsvätska så det är ingen fara att du tömmer hela burken på vätska, dvs du har fortfarande bromsarna kvar.

Byta slavcylinder när den har gått sönder är lite meck eftersom man måste klämma ihop tryckplattan för att få ur slaven. Det finns ett specialverktyg för detta men det bör gå och lösa på annat sätt också. Snabbast är nog om man sågar sönder slavcylindern med tigersåg och sätter dit en ny.

Det går fint och köra utan koppling om man matchar varvtalet på motorn med växellådan när du växlar, fast det kräver lite träning och om du aldrig har testat förut så kanske det inte är så kul och börja lära sig nu när du inte har en koppling alls…

Här finns lite tips
http://forum.saabklubben.se/viewtopic.php?f=9&t=37932

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng