Sv: Re: Koppling V4´a

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Koppling V4´a Sv: Re: Koppling V4´a

#129895

kaparn
Deltagare

Om du monterar en begagnad koppling så skall du vara noga med att det är blåa fjädrar i tryckplattan är det inte det så lägg den i metallåtervinningen.
Dom där jäkla Sachstryckplattorna har ställt till en hel del elände för mig och är en av anledningarna till att jag inte tar i en V4:a med tång.

Felet som jag fick var att det inte gick att koppla ur ordentligt utan bilen stod och tjyvdrog med kopplingen nertryckt tack vare detta så blev det lögn att få i ettan och backen från stillastående utan rassel i lådan, det blev även en hel del vibrationer.

Jag har haft samma fel på två bilar och tre tryckplattor, jag tycker att det verkar vara mycket vanligare än vad Fredrik ger sken av i sitt inlägg då var och varannan bil verkar råka ut för detta. Frågan har kommit upp vid ett flertal tillfällen tidigare.

http://www.saabklubben.se/ubbthreads/ubbthreads.php?ubb=showflat&Board=1&Number=72004&Searchpage=1&Main=12350&Words=tryckplatta&topic=0&Search=true#Post72004

http://www.saabklubben.se/ubbthreads/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=83185&fpart=1

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng