Sv: Re: kopplingsfråga

Forum Modellspecifika forum OG900 kopplingsfråga Sv: Re: kopplingsfråga

#174579
turbocab
Deltagare

Två gångar har jag bytt destruktivt, när plattan ändå skall bytas, då är det bara vinkla av skiten, det tar några minuter. Men en gång blåste slaven och allt var fräscht, då fick jag bända och pilla in mellanlägg – det är ett skit faktiskt, men i jämförelsen med många andra bilar är ändå og900 Top1 i världen för kopplingsbyten. 🙂

Det finns även två typer av tryckplattor och den ena är mkt svårare. Sachsen är ”lätt”, den har mindre diameter så att säga och du får större rörelse i fjädrarna när du pressar in fjädern. Den andra modellen har en mkt större ytterring, och även fullt pressat så är avståndet som öppnar sig mellan solfjäderna och ytterringen minimalt. En sån ger jag upp direkt på, och slipar av skiten bara. Det är inte Sachs som är sån, utan nåt billigt eftermarknadsskit.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng