Sv: Re: Köp/sälj-avdelningen på forumet mer öppen

Forum Klubbinformation Styrelsen informerar / Hemsidan Köp/sälj-avdelningen på forumet mer öppen Sv: Re: Köp/sälj-avdelningen på forumet mer öppen

#61363
Janne Hagnell
Moderator

Problemet har varit att vissa personer inte har tålt att bli motsagda och krävt att deras inlägg skulle tas bort. På det viset skulle en del trådar bara bestå av bemötanden av icke längre existerande påståenden, vilket skulle bli mycket förvirrande, inte minst för nya användare.
Håller med om att i dagens läge skulle det funka med mer generösa regler, men i den hätska stämning som rådde på forumet för 1-2 år sedan hade det inte varit möjligt. Naturligtvis hoppas jag att vi inte hamnar i det läget igen, men att ändra fram och åter beroende på det aktuella klientelet känns inte heller rätt, tycker jag.

96 V4 1975 ”Bollen”
96 V4 1979 ”Sköldpaddan” (fast eg dotterns)

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng