Sv: Re: Koptips Sonett

Forum Modellspecifika forum Sonett Koptips Sonett Sv: Re: Koptips Sonett

#98170

Tomas Rosendahl
Deltagare

Har inte någon egen erfarenhet av att importera en bil men innan jag själv köpte min egen Sonett så kollade jag priset några gånger och då låg det på ca 20.000kr.
Principen är ju att alla Sonetter är rostiga någonstans En bil från Kalifornien kan ju annars ha mindre rost och därmed vara värd mycket mer. Om du vill slippa helrenovera den och därmed spara pengar så är det med andra ord viktigt att kolla rosten. En hyffsad inredning kan du ju ha tur att hitta. Ska du ha ny inredning så kostar det säkert 10.000:-. Priset på en hellackering beror väl på hur bra kontakter du har men räkna med 15-20.000:-

Tycker nog att $4500 låter lite mycket för en bil med dålig lack och inredning men är den rostfri, komplett och bra mekaniskt så har du sparat mycket redan där. Bud Clark är inte heller, vad jag har förstått, någon vanlig bilhandlare utan han figurerar på ett positivt sätt i alla möjliga Saab sammanhang.

Du ju ialla fall möjligheten att se den bil du ska köpa på plats jämfört med att se bilen på en suddig bild på E-bay.

Lycka till i ditt sökande.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng