Sv: Re: Körsbärsröd 900S -90 – Motorbytet fortsätter

Forum Övrigt Projekt / Min bil Körsbärsröd 900S -90 – Motorbytet fortsätter Sv: Re: Körsbärsröd 900S -90 – Motorbytet fortsätter

#154590
antonn
Deltagare

@Janne Hagnell wrote:

Dåligt med ström från batteriet eller dålig kontakt till det kan ge alla möjliga skumma fel. På min V4:a funkade allt klockrent utom att ladd- och oljelamporna tändes på tomgång. Bättre jordning å så var det löst!

Jordfel kan uppenbara sig på de märkligaste sätt, tur att det inte är så mycket el i en v4:a. Dom är skön på det viset!

En planka fick agera batterihylla och resultat blev en förjävla pigg startmotor. Aldrig haft sånt drag i startmotorn i någon bil!
Dom skojar inte när dom säger att optima redtop-batterierna är startbatterier!

Bilen startade såklart inte ändå, den tände inte ens till och där ute i regnet stod jag; dyngsur och arg som utav helvete såklart.
Åkte hem och grinade till Rikard att jag snart börjar skruva cyklar istället när han kom med förslaget att prova startgas.. att jag inte tänkte på det själv.
Åkte till OK och köpte en flaska och visst tände bilhelvete till! Soppaproblem med andra ord!

Imorgon åker fuelrailen av så jag kan kolla sprutbilden på spridarna när startmotorn går.
Är dom schysst så finns det inte så många fler ”bovar”.. BTR eller soppapumpen – som jag byggde ihop med delar från två bilar.
Måste ju varit en riktig fullträff att bilen startade när jag stod och filmade?

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng