Sv: Re: Körsbärsröd 900S -90 – Motorbytet fortsätter

Forum Övrigt Projekt / Min bil Körsbärsröd 900S -90 – Motorbytet fortsätter Sv: Re: Körsbärsröd 900S -90 – Motorbytet fortsätter

#198647
M.Broberg
Deltagare

@antonn wrote:

Väntar ju fortfarande på att få länkarmsinfästningen rostlagad men efter det så är det bara att ställa om spärrskaftet till att dra åt och börja skruva!

Din bil går väl bra nu va? Jag tänkte ta program ifrån en 9000 2.0t och köra autotune på tändningen samt lite andra småsaker jag läst ska vara bra. Det blir nog bra.
Kör du med T7-MV? Kan tänka mig att det är lite pill men jag har några boxar så det är inte hela världen om jag misslyckas, dock har jag blivit helt okej med lödstationen så det bör nog gå.

jo den går bra som fan. Förrutom att den skjuter ut olja genom oljepåfyllningen.

men finns o hämta, mappen jag har är inte så vass på tändningen. bara ett b204 t5suite steg X med NM begränsning som är finetunat på lambdan och lite snällare laddtrycksuppbyggnad.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng