Sv: Re: Körsbärsröd 900S -90 – Trionic-härva ”på G”

Forum Övrigt Projekt / Min bil Körsbärsröd 900S -90 – Motorbytet fortsätter Sv: Re: Körsbärsröd 900S -90 – Trionic-härva ”på G”

#198481
antonn
Deltagare

@M.Broberg wrote:

@joH900 wrote:

Annars är väl spjällhus från B212 bolt on och har rätt infästning för spjällägesgivaren, om man inte orkar bygga om och pyssla

behövde inte bygga om mitt 9000 spjällhus alls.

dessutom så hamnar tomgångsmotorn under insuget /spjällhuset så den blir osynlig. snyggt och funktionellt.

Mitt 9000-spjällhus hade en spjällägesgivare med annan kontakt (och art-nummer) än den givaren jag tog från NG900-spjällhuset men det var samma fäste för givare på båda husen, dom bytte nog givaren någon gång på 9000.
Det enda jag gjorde va att plocka isär spjället och rengjorde, monterade gasvajer-fästet och fjädern från og900-huset och provade med og900-axeln men när den var monterad så hamnade inte spjällägesgivaren i nolläge.
Sen slog jag ut en plugg ur huset och limmade på en nippel så jag kan montera dit slangen som går till bypassventilen.

Jag gör nog så här: Jag plockar av 9000-axeln igen och gängar den en bit till, då är ju det problemet ut världen sen :smile

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng