Sv: Re: Kostnad för motorbyte

Forum Modellspecifika forum OG900 Kostnad för motorbyte Sv: Re: Kostnad för motorbyte

#195094
Ståhlbom
Deltagare

@joH900 wrote:

När var det du kollade upp detta? Är det efter senaste regeländringen (vid årsskiftet för ett par år sen eller när det nu var?)?

För min del var det nog ca 2mån jag pratade med dem. Däremot sa han att det räckte bra om en Mekonomen/MECA eller liknande allbilverkstad stämplade/skrev under intyget just för att verifiera att de uppgifter/effektangivelserna stämmer å så antar jag.

Jag pratade med Bilprovningen och Saabverkstaden augusti förra året (2012).

Ja, det låter rimligt att bara man kan få en bilverkstad, kanske helst en Saabverkstad då de har mångårig erfarenhet av Saab-bilar, att skriva intyget så bör regbesiktningen gå genom utan problem.
Får väl ta tag i detta snart, ringa Bilprovningen igen och höra om det går att vilken verkstad som helst skriver intyget som krävs och regbesikta.

Kan vara värt att kolla med några verkstäder och ta den som tar lägst betalt för intyget, för mig kostade ett j*vla papper (intyget) och avgasetiketten 1000 kr för 11 år sen på en Saabverkstad!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng