Sv: Re: Kupat strålkastarglas/ slätt strålkastarglas

Forum Modellspecifika forum 95/96 TT Kupat strålkastarglas/ slätt strålkastarglas Sv: Re: Kupat strålkastarglas/ slätt strålkastarglas

#133625
greven
Deltagare

Tackar för alla tips, men det har löst sig ännu enklare. En kille som ibland hjälper mig med trubbnosen har fixat fram nya strålkastarinsatser för H4-lampor med kupat glas. Han har en firma som handlar med reservdelar främst till gammelbilar med tonvikt på engelska åk. Tänddelar, mekanik, bromsdelar, hjullager, elektriskt m.m till gammelsaabar verkar han inte ha några problem att få fram. För de som bor i Sthlms-området och ibland har svårt att hitta nämnda delar (ej karosseri, lister, inredning)kan han säkert hjälpa till. Misstänker att det ej är passande att göra reklam för företag på detta forum, men det går ju alltid att skicka mail till mig.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng