Sv: Re: Kvalificerat vansinne, så elakt gjort mot….?

Forum Övrigt Projekt / Min bil Kvalificerat vansinne, så elakt gjort mot….? Sv: Re: Kvalificerat vansinne, så elakt gjort mot….?

#137303
hotrodder
Deltagare
Fredrik.A. wrote:
Ha ha, vad galen du är! 😀 Men jag måsste ju säga att det blir förbannat bra, ska bli ricktigt spännande att se ressultatet! Hur ska framdelen bli föressten?

Tjae, det står en trimmad 1700cc rallymotor på golvet och väntar, vad som sker med plåten kommer visa sej 😉

Lars-Erik wrote:
Tack för att du underhåller oss ! men hur bär du dig åt för att få plåtarna att passa i ett så rasande tempo ? antar att du mätt mycket genom åren !

Mmmm förutom alla oräknerliga skärmkanter, sparklådor och golv så har det har bytts några tak och gjorts ett antal taksänkningar. Byggt roddar och customiseringar av ömse bilar och andra tokjobb. Sen har jag gått steg ett + två kurserna på engelska hjulet hos Lazze i Varberg

Åkey… petar in ytterligare en liten UPDATE!!!

ONSDAG…

Punktfalsen på V4´ans inneskärm stämde sådär mot 92´ans sidopanel. Kapade ren kanten efter sidostycket och behöver foga i en ny remsa nästan hela vägen utom de nedersta 200mm där gamla falsen blir kvar.


Det är ett evig dit och ta bort panelen igen mellan mätningar och inpassning. men 10 minuter senare satt plåtremsan där och både den och sidopanelen kunde grovkapas för en definitiv fastsvetsning av sidodtycket.


Henric Tungström skulle ha 93´ans motorpaket och dök därför upp på onsdagskvällen för att vara behjälplig med motorlyft. Bortforsling till Stena Metall närmar sej nu med stormsteg för resterna av 93´an och bjuder därför ut komplett fram och bakvagn (dessa delas och säljs givetvis i delar efter önskemål) Även kuggstången är till salu men INTE rattbocken. I övrigt blir eller rättare sagt är den rensad på allt och robbad sedan länge på huvudbromcylinder och kopplingswire. Inga karossdelar blir över som är nåt att ha och som vanligt gäller inget trams med bokning och betänketider. Utan ett PM med önskemål och bud, sen går grejjorna iväg direkt.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng