Sv: Re: Kvalificerat vansinne, så elakt gjort mot….?

Forum Övrigt Projekt / Min bil Kvalificerat vansinne, så elakt gjort mot….? Sv: Re: Kvalificerat vansinne, så elakt gjort mot….?

#137187
chakka
Deltagare

Nu är du väl iofs redan i garaget och löser problemet, men jag kan inte låta bli att fundera lite i alla fall. Skulle man inte kunna använda 96:ans sidopaneler, men forma om den översta delen så att den får lite brantare kurva och sluter mot det smalare 93-taket? Sen kan man använda 96-bakskärmarna, eller möjligtvis en kombination av främre delen från 86:an och bakre delen från 93:an, och göra motsvarande omformning av överdelen på dem. Längst bak handlar det då i princip bara om att lägga till plåt för att få upp bredden. Kanske rentav ta i lite extra för att få plats med lite bredare däck.

Det blir lite plåtslagerijobb, svårt att säga hur mycket utan att se själva bilen, men borde resultera något som liknar en mer bredaxlad (eller bredr*vad om man föredrar det) 93-bakdel.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng