Sv: Re: Lackskarv 16″ Aero

Forum Modellspecifika forum OG900 Lackskarv 16" Aero Sv: Re: Lackskarv 16″ Aero

#180641

joh900
Deltagare

@rodder76 wrote:

Färgnyans är ett hel-vete. Har sett en uppsättning SteelGrey live nu i somras, och såg direkt att det inte var originalkulören. Felet jag gjorde var att jag inte frågade vilken färg han använt (om det nu var sprayburk)…. Allt som oftast så ska de billiga sprayburkarna i handeln ”passa” en jäkla massa nyanser. Det vill säga en dålig kompromiss. Nu gäller det alltså att lyckas med bravaden att hitta en lämplig sprayburk som ligger hyfsat nära.
Själv gjorde jag ett 5sekunders test, med att dra en sträng Biltema-spray på den ena centrumkåpan. Originallikt – Absolut inte. Men frågan är om det ska få duga till vinterskorna?

Värt att notera. Biltemas sprayburk 36-7087 som anges vara till bland annat 279 SteelGrey, har texten Grigio Mirage Met F610 tryckt i botten av burken.

Hur pass mycket mörkare/ljusare var det? Någon bild? Fann aldrig igen bilden som jag tänkte på tyvärr, men om jag inte minns fel så var den mörkare, fast såg fortfarande rätt bra ut vill jag minnas. Även om det nu inte var rätt kulör. 🙂

MVH

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng