Sv: Re: Lackskarv 16″ Aero

Forum / Modellspecifika forum / OG900 / Lackskarv 16" Aero / Sv: Re: Lackskarv 16″ Aero

    december 25, 2010 at 20:47 #180641

    @rodder76 wrote:

    Färgnyans är ett hel-vete. Har sett en uppsättning SteelGrey live nu i somras, och såg direkt att det inte var originalkulören. Felet jag gjorde var att jag inte frågade vilken färg han använt (om det nu var sprayburk)…. Allt som oftast så ska de billiga sprayburkarna i handeln “passa” en jäkla massa nyanser. Det vill säga en dålig kompromiss. Nu gäller det alltså att lyckas med bravaden att hitta en lämplig sprayburk som ligger hyfsat nära.
    Själv gjorde jag ett 5sekunders test, med att dra en sträng Biltema-spray på den ena centrumkåpan. Originallikt – Absolut inte. Men frågan är om det ska få duga till vinterskorna?

    Värt att notera. Biltemas sprayburk 36-7087 som anges vara till bland annat 279 SteelGrey, har texten Grigio Mirage Met F610 tryckt i botten av burken.

    Hur pass mycket mörkare/ljusare var det? Någon bild? Fann aldrig igen bilden som jag tänkte på tyvärr, men om jag inte minns fel så var den mörkare, fast såg fortfarande rätt bra ut vill jag minnas. Även om det nu inte var rätt kulör. 🙂

    MVH