Sv: Re: Lackskarv 16″ Aero

Forum Modellspecifika forum OG900 Lackskarv 16" Aero Sv: Re: Lackskarv 16″ Aero

#180789

joh900
Deltagare

Hej!

Dags för lite bilder igen

Ett stycke omlackad (hellackad) 16″ Aero

Samma fälg efter en omgång med grovrengörare för att få bort färg och även lite porer i metallen på vissa ställen. I och med att dessa lackerades om någon gång i tiden så ser det ut som att de har blivit sandblästrade då det var en hel de ”gropar” under all färg. Har även gått över hela ytan med 180 torrslip på denna bild.

Här efter en omgång med 320 våtslip (körde även 240 torrslip innan dess, men missade att ta bild)

Och detta efter en omgång med 800 våtslip samt 1200 våtslip. Tyvärr syns det dåligt på bild mellan de olika ”slipstegen”.

Och slutligen efter en ordentlig omgång med polertrissan och autosol. Efter detta gick jag över fälgen för hand en gång för att få bort lite spår efter polertrissan.

Nedan är ett bevis på att mina armar och fingrar är ganska ömma…

Vet inte om det går att se på bild, men två av fälgarna är bara polerade lite lätt för hand. När man kollar på dem i verkliga livet så syns det stor skillnad mellan de som är maskinpolerade i jämförelse med de som bara är polerade för hand. Med andra ord, inte helt klart ännu.

….sen är det ”bara” och förbereda inför lack av centrumet. 😎

Nu får det vara slut för idag….

MVH

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng