Sv: Re: Lågprisdäck – bra eller dåligt?

Forum Modellspecifika forum 90/99 Lågprisdäck – bra eller dåligt? Sv: Re: Lågprisdäck – bra eller dåligt?

#93914
anonymous
Deltagare

Jag är nog mer inne på Petters linje.
Själv är jag lite av däckfanatiker, men jag tycker ändå det är viktigt att ställa sig frågan:
”Vill jag stanna före eller efter övergångsstället?”

Nu ska man naturligtvis inte såga billiga däck totalt, med det finns en anledning till att däck som ”ärvt” gamla mönster från finare däck är billigare. Utvecklingen går ju frammåt innom detta område också, de gamla mönstren var antagligen jättebra när de kom, men de kan inte mäta sig med de mönster som finns idag. För att mjölka de sista örena ur just det mönstret låter man ett dotterföretag ”ärva” mönstret, för att sälja till billigare pris då det inte står tex. Michelin eller Good Year på

Sen är jag kanske inte riktigt rätt människa att uttala mig om den ekonomiska biten, då jag kan få däck billigt genom jobbet, men även om jag inte skulle få det skulle jag nog lägga till de där extra hundralapparna, bara för att vara på den säkra sida.

Även om man bara ”söndagskör” bilen kan det ju, som sagt, uppstå en situation där man behöver hoppa på stopparna, en situation som man själv inte är upphov till, och då tycker jag att det är viktigt att man ”stannar före övergångsstället”.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng