Sv: Re: Lämplig Busbilskaross og900

Forum Modellspecifika forum OG900 Lämplig Busbilskaross og900 Sv: Re: Lämplig Busbilskaross og900

#181553
juvakka
Deltagare

@M.broberg wrote:

@SaabAero wrote:

@M.broberg wrote:

skulle säga 2 eller 3d som bäst. fördelen med 2d är att det är mkt lätt att hitta en snikbil och sedan slänga i en T16 motor, då slipper du onödig utrustning som bara väger.

+ då att det är fan så mkt enklare att hitta en billig rostfri snik än en 3d eftersom 3d är mer eftertraktade.

Hmm, så långt har jag inte tänkt… men då kommer följdfrågan vad som behöver göras för att regga om en 2D 900 snik till T16 ?

Du behöver lappen som sitter på hjulhuset (avgasdeklaration) du måste ha en bil äldre än 93 samt gasdämpare runt om. motornumret måste även vara synligt.

Tror det är allt som krävs.

Egentligen skall allt vara orginal på motorn men byta till t5 tex borde var rätt enkelt att krypa igenom SPB 🙂

Avgasdekalen säljer saab inte längre så den måste du lösa på annat vis, bra att veta från början. Sen om den verkligen behövs vid reggning är jag inte så säker på då dem inte ens brydde sig om att kolla den när jag reggade. Se motornumret är jag heller inte säker på att dem måste för det kollade dem inte heller på min. Dämparna måste man ha men även dessa hoppade dem över att kolla på min.

Det enda jag fick till mig att var ett måste var registreringshandlingarna på donator samt bilen du vill registrera, en fullmakt om bilen inte står på dig samt att bilen skall vara helt original.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng