Sv: Re: Långresa på G. Vad bör man ta med?

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Långresa på G. Vad bör man ta med? Sv: Re: Långresa på G. Vad bör man ta med?

#143668
martin h
Deltagare

Jo vi körde genom inlandet upp till Ånge, där vi tänkte övernatta, men vi var pigga och det var fint väder, så efter en grillkväll vi baplatsen så drog vi vidare, via Bräcke, Sollefteå, Åsele och slutligen stannade vi i Agnäs utanför Bjurholm.

Sedan tog vi det lugnt ett dygn och besökte Vännäs motormuseum. Sedan drog vi vidare till Boden och Rödbergsfortet, vidare till Luleå, där vi visade upp bilen för den tidigare ägaren.

Väg fika med tidsenligt picknicbord!

Sammanfattningsvis en fantastisk vecka i V4:a. Noterbart är att ingen av oss fick träsmak i baken. Stolarna är kanonsköna! Det blir inte alls så varmt i V4:an som det blir i en ny bil med stora lutande rutor när solen skiner, och ljudnivån i 100-110km/h är faktiskt inte särskilt störande. Soppaförbrukningen landade på precis under 0,8l/mil.

En av höjdpunkterna var också när vi drog förbi en ny Audi i backarna upp emot Skule på E4:an. Ansiktena på ungarna i baksätet var obetalbara.

/Martin

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng