Sv: Re: Långresa på G. Vad bör man ta med?

Forum / Modellspecifika forum / 95/96 V4 / Långresa på G. Vad bör man ta med? / Sv: Re: Långresa på G. Vad bör man ta med?

    augusti 6, 2009 at 13:43 #143668

    Jo vi körde genom inlandet upp till Ånge, där vi tänkte övernatta, men vi var pigga och det var fint väder, så efter en grillkväll vi baplatsen så drog vi vidare, via Bräcke, Sollefteå, Åsele och slutligen stannade vi i Agnäs utanför Bjurholm.

    Sedan tog vi det lugnt ett dygn och besökte Vännäs motormuseum. Sedan drog vi vidare till Boden och Rödbergsfortet, vidare till Luleå, där vi visade upp bilen för den tidigare ägaren.

    Väg fika med tidsenligt picknicbord!

    Sammanfattningsvis en fantastisk vecka i V4:a. Noterbart är att ingen av oss fick träsmak i baken. Stolarna är kanonsköna! Det blir inte alls så varmt i V4:an som det blir i en ny bil med stora lutande rutor när solen skiner, och ljudnivån i 100-110km/h är faktiskt inte särskilt störande. Soppaförbrukningen landade på precis under 0,8l/mil.

    En av höjdpunkterna var också när vi drog förbi en ny Audi i backarna upp emot Skule på E4:an. Ansiktena på ungarna i baksätet var obetalbara.

    /Martin