Sv: Re: Låskolvar, ställa om?

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Låskolvar, ställa om? Sv: Re: Låskolvar, ställa om?

#91521
freddedw
Deltagare

det är bus-enkelt ta loss låskolven, det bästa är om du har några eller någon extra låskolv liggandes också, sen lossar du låsbrickan som håller ihop det hela, och delar på hela biten så du får ut den delen som nyckeln stoppas in i.
sen tar du ur dom små låsblecken och aktar så dom små fjädrarna som fjädrar löåsblecken inte sprätter loss, gör rent ordentligt sen är det bara att pussla!

lägg blecken i storleksordning (du ser skillnad på dom) och ta ett av dom och stoppa in i hålet på låscylindern och stoppa in nyckeln om den trycks in helt så det blir en jämn yta längs cylindern så är det rätt bleck på rätt plats annars så flyttar du bara blecket till nästa plats och nästa osv… tills alla eller så många du får att fungera har fyllt cylindern.

fatta du det där? svårt när man inte ser prylarna framför sig.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng