Sv: Re: Leverans av sista 9-3an den 26e maj

Forum Klubbinformation Träffar & andra aktiviteter Leverans av sista 9-3an den 26e maj Sv: Re: Leverans av sista 9-3an den 26e maj

#190859
turbocab
Deltagare

Jo men visst var det en kanondag! Lite mindre folk än väntat dock, men lagom ändå. Konvojen var väl enda snöpliga grejen – nån svängde vänster i rondellen, så halva gänget missad fabriken och körde direkt via Överby till Museet, inklusive mig. Vad gör man när alla svänger liksom, man hänger på…. Men skit samma, då stod vi snyggt uppställda istället när sista Saaben gled in. Den kördes för övrigt av en Kanadensare och en Engelsman som bägge bidrog privat med SEK 25.000 var för att få loss den vita bilen. Inte illa! Vädret var ju helt sjukt också för övrigt, så varmt och skönt!

Lite vemod är det väl också – vad skall det bli för event mer nu däruppe? Jag antar nån klubbträff och sånt, men blir det nån mer Saabfestival tex? Kommer Museet orka med en sån grej igen nu? Jaja, vi får väl se.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng