Sv: Re: Lite frågor ang motor+trim TT

Forum Övrigt SSR Lite frågor ang motor+trim TT Sv: Re: Lite frågor ang motor+trim TT

#131461

kaparn
Deltagare

Det du måste skaffa för att byta till v4:a låda är.
1) Drivaxlar med stålknutar och då kan du även ha bromsskivor från en v4:a fram. (det går väl att köra med gummiknutarna om man vill men om man ändå gör sig besvär så varför inte fixa det samtidigt?)
2) Du måste ta en sprängkåpa från en fyrväxlad TT-låda den treväxlade funkar inte kugg tar i på insidan bla.
3) Du måste byta rattstången eller låta göra om den till fyrväxlade spaken annars blir växellägena spegelvända.
4) Om du inte får tag i en -64 fyrväxlad låda så är det hydraulisk koppling på den och då måste du flytta över kopplingsmekanismen från den gamla lådan som har vajer (kopplingsarmen från den treväxlade passar).

När du har alla grejor är det bara att slå isär lådorna och försöka undvika att kulorna till frihjulet ramlar ur och sedan slå ihop dom till den låda som du vill ha.

Här är en bild på just en sådan låda, man ser hålet på ovansidan där kopplingshydrauliken suttit och armen till kopplingsgaffeln som jag flyttat över från gamla lådan sticker ut i framkant.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng