Sv: Re: Lite funderingar om att dela med sig av kunska

Forum Övrigt Allmänt Lite funderingar om att dela med sig av kunskap Sv: Re: Lite funderingar om att dela med sig av kunska

#120499
emul
Moderator

Jag tror nog inte att det sitter så många godistrimmare å pysssscccchhhventilsfetishister här.. Finns minst lika många som går omkring i djurhudar och med gott minne kommer ihåg när de såg en bil första gången. Inget ont om någon specifik grupp i mina ögon, jag tror att alla är lika goda kålsupare.

I mina ögon är det väldigt synd att endel valt att knipa ihop. Ödmjukhet är som flera sagt allt i sådanahär sammanhang. Jag kan inte så mycket, men om jag ha en vag känsla så försöker jag hjälpa. Mina renoveringar gör förhoppningsvis att jag kan komma mer fler tips och tankar i framtiden och det tänker jag göra. Hoppas innerligt att så många andra som det bara går också kommer att göra det.

Med ödmjuka hälsningar // Emil

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng