Sv: Re: Lite Saab 2T Film

Forum Modellspecifika forum 95/96 TT Lite Saab 2T Film Sv: Re: Lite Saab 2T Film

#61110
solveslamsug
Deltagare

500 stycken är ju bara det väldigt ovanligt när man pratar om serietillverkade bilar, men naturligtvis klart fler än de c:a 100 stycken som mina uppgifter gör gällande. Nu kanske man ska lägga en hel del vikt på att gamla motorböcker (30-40år gamla) ofta far med faktafel. Känns ofta som om författaren hellre hittar något att fylla sidorna med, än att bry sig om att hitta rätt information. Vilket torde ha varit ett hästjobb långt innan internet.

Sedan ger det ju hela historien en extra knorr att det hänger på hur man räknar. Bilar registrerade som 1968 års modell, eller bilar tillverkade 1968? Vill dra mig till minnes att Volvo 544 dras med samma problem. Sista året var -65, men det finns bilar registrerade som -66 års modell, de lärde tvistar om hur man ska räkna…

Jag blir väldigt förvånad att det skulle ha sålts fler tt till amerika än i sverige. Om man ser på den amerikanska bilparken kring 1968 var den långt ifrån någon tt-armé!!!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng