Sv: Re: Mail till DN:s chefredaktör och VD Gunilla Herlitz

Forum Övrigt Allmänt Mail till DN:s chefredaktör och VD Gunilla Herlitz Sv: Re: Mail till DN:s chefredaktör och VD Gunilla Herlitz

#154094

jacke
Deltagare

Hej Erik

Läste samma artikel och kan inte annat än hålla med dig om detta. Det verkar som DN har hakat på samma tåg som aftonbladet och expressen med sina spekulationer och subjektiva skriverier. Ta bara den 18 december, dagen då man trodde att Saab skulle läggas ner kunde man på förstasidan läsa: Saab, född 1947-död 2009…blev det så? Nej just det…ibland tror jag man gör vadsomhelst för att sälja tidningar. Det värsta är den negativa bild som media hela tiden vill ge. Under OS kunde man ju läsa om Anja Pärsons brons men minst lika viktigt var också Helena Jonssons ”fiasko” som fick ett helt uppslag i DN. Blir bara mer och mer less på denna tidning som förr i tiden hade betydligt bättre innehåll. Sen är det väl uppenbart att Lasse Svärd har något emot Saab, orkar inte längre läsa hans negativa artiklar om Saab.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng