Sv: Re: Märkligt

Forum Övrigt Allmänt Märkligt Sv: Re: Märkligt

#168882
emul
Moderator

>> Rallysaaben

Jag förstår precis hur du menar. Men – förstår du vilket jobb det skulle vara att sitta och skriva sådant och sen sitta och ha koll på vilka trådar man ska flytta om ett dygn? Jag jobbar minst 60 timmar per vecka och försöker hålla liv i mitt privatlivt också. Jag har tyvärr inte möjlighet att sitta och bevaka forumet på det sättet.

>> Lars M

Tråkigt att du ser det på detta sätt. Ett alternativ vore tex att skicka ett pm till mig om du tappar bort tråden så förklarar jag gladeligen varför tråden flyttats och hur jag resonerar. Med tanke på vad jag svarade till Rallysaaben ovan så förstår du säkert varför jag inte anser att jag har möjlighet att göra så. Ett tips – använd funktionen ”Aktiva ämnen” (längt upp i listen med alternativt) och ”Aktiva trådar” så ser du vilka trådar det hänt nåt i sedan du var inloggad sist. Då missar du ingen och behöver inte fundera över i vilken forumdel de ligger i. Med nuvarande forumsystem är det svårt att få bättre ordning än så.

Med förhoppning om förståelse,

Emil

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng