Sv: Re: Märkligt kopplingsproblem – hjälp!

Forum Övrigt Allmänt Märkligt kopplingsproblem – hjälp! Sv: Re: Märkligt kopplingsproblem – hjälp!

#105284

Hej Johan.
Det låter märkligt att pedalen fastnar vid golvet! 9000 -91 har om jag kommer ihåg rätt en liknande kopplings hydraulik som og 900,då sitter det en returfjäder inuti huvudcylindern som bör trycka tillbaka pedalen även om det är läckage.jag har bytt huvudcylinder i en 9000 -91 med dålig koppling, det blev svårt att växla, men efter bytet var felet kvar!bara att riva isär motor o växellåda för byte av slavcylinder o vips så var felet borta.
jag äger en 900 -97 i dag med lite oljud från urtrampnings lagret, kollade med saabverkstaden hur mycket dom skulle ha för att byta, 4500kr för jobbet, 500kr för lagret, det är samma jobb för att byta slavcylinder på din 9000.

Detta var min erfarenhet om kopplingshydraulik,hoppas att någon med mera erfarenhet av detta problem hör av sig till forumet.

MVH Mikael/högakusten

Saab 9-5 kombi -07, 95 V4 -73, 95 de lux -63, mc Örnen 120cc -50

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng