Sv: Re: Märkligt problem med stannande motor

Forum Övrigt Allmänt Märkligt problem med stannande motor Sv: Re: Märkligt problem med stannande motor

#102777
emul
Moderator

Jag har ett par förslag..

1. Som du säger, DI-kassetten. Har faktiskt haft exakt det problem du beskriver, med att motorn nästan dör. Det är ju väldigt enkelt att låna en från en annan 2,3 tar bara nån minut att byta så försök leta upp en hos nån bekant och testa. Se till att det är exakt samma sort bara, annars blir det inte så bra. =)

2. Lambdasonden, kan också ge underliga fel. Men då brukar man få nån felkod i instrumentpanelen också. Går också rätt lätt att byta mot en annan för att testa.

3. Luftmassemätaren har också gett mig liknande symptom. Lika enkelt att testa med en annan. Samma sak gäller dock där som med DIn, det är olika, så kolla att modellnumret som står skrivet på den du testar med är rätt.

Ett problem med 2 & 3 är att om den ena går sönder så får den andra fnatt och vill också gärna gå sönder. Tyvärr är de ganska dyra båda två, så testa snarast! I vilket fall är nog DIn det jag hade testat med först, eftersom jag som sagt upplevt samma problem som du.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng