Sv: Re: masonitgarage

Forum Övrigt Off Topic masonitgarage Sv: Re: masonitgarage

#126601
grinolle
Deltagare

Haha, ett sånt där garage hade morsan och farsan på tomten, det användes som cykel- och redskapsskjul, men hade säkert rymt en V4 eller liknande bil. Det måste ha varit farfar som byggde eller köpte det (farmor och farfar flyttade in 1933 eller -34 har jag för mig, farsan och morsan köpte kåken av farmor och farfar 1968, samma år en annan kläcktes). Nån bil tror jag inte det fick äran att husera dock, för farmor och farfar hade ingen, och när vi flyttade in hade det som varit en grusad ”garageinfart” planerats om till gräsmatta och rabatt, och platsen där garaget stod blivit kompost (garaget stod i det allra innersta hörnet av vår hörntomt).

Det fanns kvar några år efter att vi flyttat in, min äldre bror stängde in mig i det vid nåt tillfälle. Jag var ju för liten för att få upp porten, så jag börja väl yla och morsan kom farandes. Blev ett riktigt hallå, och sen tror jag att det revs ganska omedelbart efter det! Det var för övrigt rätt fallfärdigt.
Undrar om föråldringarna har några gamla bilder på tomten med garaget, jag får kolla.

Anders Olsson

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng