Sv: Re: Måste det vara reklam högst upp på hemsidan?

Forum Övrigt Off Topic Måste det vara reklam högst upp på hemsidan? Sv: Re: Måste det vara reklam högst upp på hemsidan?

#32172

stefan
Deltagare

Ja fast var tar medlemsavgiften vägen då om vi nu antar att det webbaserade betalar sig själv? Saabklubben är ganska stor och torde ha en ganska välbalanserad budget vid det här laget men många saker har klubben visst inte råd med ens? ´Matrikel tex
PV Klubben är förvisso större men snarlik medlemsavgift, där får man en rejäl medlemsmatrikel, man får både PV entusiasten och ett annonsblad som ibland skickas ut separat. De har träffar stora som små .
De senaste åren verkar prio ett ligga på reservdelar och även om det kan vara en grej i en förening så är det nog inte själva kärnan i en förening. För min del skulle jag nog hellre värdesätta en matrikel än att lagerföra varenda liten grej som marknaden kan erbjuda.
Om inte klubben har en ekonomi som bygger på att medlemsavgiften betalar det mesta så tycker jag man ska se över budgeten. Kan man få in lite reklam i tidningen nånstans och det ger utrymme till nån extra guldkant nångång så är det en sak men reklamen ska inte vara en förutsättning för driften, då är det nåt alldeles tokigt nånstans.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng