Sv: Re: Medlemskort/Reservdelar Stor Besvikelse!!!

Forum Övrigt Allmänt Medlemskort/Reservdelar Stor Besvikelse!!! Sv: Re: Medlemskort/Reservdelar Stor Besvikelse!!!

#150071
phermansson
Deltagare

Det jobbas på reservdelsfrågan, tro inte annat. Det planeras möten, tas fram planer och filas på en ny organisation. Det finns folk som vill jobba med det, det är inga problem. Men det måste ju bli rätt gjort, det är ju inte bara att åka till Uddevalla och hämta grejer att skicka ut. Jag hoppas på att vi ska kunna presentera resultatet efter det styrelsemöte som planeras till slutet av januari.

Angående 9000, ett utdrag från årsmötesprotokollet (2009).

11.1 Ordföranden redogjorde för styrelsens syn på att genomföra en rullande 25 års gräns för upptagning av Saabs bilmodeller i klubben.
Detta förslag antogs av årsmötet.

11.2 Inga motioner hade inkommit från medlemmarna.

12 Medlemsavgift för 2010.
Ordföranden framförde att styrelsen inte haft någon ambition att höja avgiften, men att det kan bli förändring då vi idag inte vet om sponsringen från GM Sverige kommer att kvarstå. Klubben sponsras idag med kuvertering och utskick av Bakrutan. Om det ej blir någon förändring så föreslog styrelsen oförändrad avgift för 2010.
Detta bifölls av mötet.

Själv tycker jag att en modell som anses tillräckligt gammal för att få vara med i klubben officiellt också ska anses fin nog att pryda medlemskortet. Det visar ju om inte annat den bredd som SSK har. Och jag håller med om att det är viktigt att klubben hänger med, önskar jag kunde återge Peter Bäckströms suveräna miniföreläsning om vad som händer med en bilklubb som fastnar vid de äldsta modellerna.

Vad gäller att visa medlemskortet så gör jag det när jag handlar på Saab Ana. Sen är det ju en symbol för klubben också.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng