Sv: Re: Medlemskort/Reservdelar Stor Besvikelse!!!

Forum Övrigt Allmänt Medlemskort/Reservdelar Stor Besvikelse!!! Sv: Re: Medlemskort/Reservdelar Stor Besvikelse!!!

#150213

mattias e
Deltagare

Tycker att denna tråd har fört mycket gott med sig. För tydligen finns här saker som både medlemmar och icke medlemmar ser som problem i kontakter med klubben. Sen verkar vi alla förstå att ni lägger ett stort arbete på er fritid för att få allt att fungera. Men det är bra att sakerna kommer upp till ytan anser jag.

Sen är det naturligtvis så att alla inte kan komma på årsmötet för att personligen framföra sina åsikter, det är ej heller det ett årsmöte är till för. Angående era mailkonton så verkar ni ha en stor röra på dem. Ni borde nog städa upp där, varför inte ha en ordförande@, sekreterare@? Sen så bör verkligen er mailhost kunna erbjuda ett bra spamfilter för grovrensning på inkommande post. Visst, finns risken att något medlemsmail försvinner, men den risken är väldigt, väldigt liten. För jag förstår verkligen att ni inte läser er mail, när det kan komma flera hundra om dagen, varav ett är legitimt. Klart ni inte svara på mail då, då risken att det åker i samma veva med all skräp. Men ett generalfel, det är att skriva ut sin e-post i sin helhet på hemsidan/forumet. Det finns spamrobotar som inte gör annat än letar igenom all världens hemsidor efter adresser. Skriv såhär istället – info (a) saabklubben.com

Som ett svar på herr Göran Sahlén inlägg, jag förstår din inställning och till viss del problem. Men som i mitt personliga fall så när jag ville bli medlem i klubben i början av december så eftersom uppgifter inte fanns på hemsidan om medlemskap inbetalat efter ett visst datum även gällde påföljande år, så skickade jag en fråga om det till ansvarig person, utan svar på två veckor. Så jag betalade in till sist efter uteblivet svar. Fick upprepa frågan då det ej heller fanns att läsa i välkomstbrevet, då kom svar. En sådan enkel sak borde stå på hemsidan under anvisningarna om hur man blir medlem. Vad nästan värre är, är att nu med senaste bakrutan så uppmanas man betala in medlemsavgiften för 2010, men inte ett ord om att det inte gäller för de medlemmar som betalat in efter ett visst datum, som t ex 1/12 eller vad ni nu har för gräns.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng