Sv: Re: MHRF

Forum Övrigt Allmänt MHRF Sv: Re: MHRF

#174230
Lustgasen
Moderator

@Christian Haugsöen wrote:

Mitt stora problem är fortfarande brukningsbegränsningarna. När de fixar en ”bruksclassiker”-försäkring så är jag intresserad.

Rullande renovering?

@Skomakaren wrote:

Ok. Finns det ingen billig försäkring som inte har några restriktioner? För oss som ändå har ett par bilar men vill kunna använda dom, typ till jobbet.

Nu jobbar jag på en bilfirma och mekar i princip varje lunchrast och efter jobbet om jag har entusiastbilen dit. Räcker det som motivering så man kan ha mhrfförsäkring ? Typ: jag har bilen till jobbet för jag ska laga vindrutetorkaren /ställa in tändningen /kolla co -värdet mm mm. Alltså om man ska det. Inte för att luras.

Du kan ju fortfarande ta entusiastbilen till jobbet, sen bör du inte ta den var dag. Men det kanske du ändå inte gör…? Men man får ta med den till jobbet.

Saab 99 Van -77

Sekreterare och redaktör i Svenska Saabklubben

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng