Sv: Re: MHRF

Forum Övrigt Allmänt MHRF Sv: Re: MHRF

#174647
jolin
Deltagare

@Christian Haugsöen wrote:

Mitt stora problem är fortfarande brukningsbegränsningarna. När de fixar en ”bruksclassiker”-försäkring så är jag intresserad.

Det är mitt problem också. Jag nöjesåker sällan, utan tar finbilen för att göra bruksresan till ett nöje, när vädret är gynnsamt och jag inte behöver ställa ifrån mig bilen på något riskabelt ställe.
Problemet med den vanliga försäkringen är vad som händer om exempelvis ett fyllo kör på bilen. Den kan väl vara värd runt 20 papp, om en reparation skulle gå på 40 papp löser försäkringsbolaget in bilen, och sedan står jag där med pengar i handen och utan bil. Det problemet har inte MHRF-försäkringen.

Det saknas alltså en försäkring i utbudet! När ska något bolag våga införa den? Premien får väl sättas efter den bedömda risken, jag begär inte att betala mindre än jag gör idag. Jag vill bara ha en försäkring som täcker mina behov.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng