Sv: Re: migsvets

Forum Övrigt Allmänt migsvets Sv: Re: migsvets

#104511
hotrodder
Deltagare
Noise wrote:
absolut, utan en bra svets så kan jag likagärna ge upp o kasta bilen på skroten, det är därför jag startat tråden.
Ja har iof aldrig svetsat i bilplåt med MIG, men jag har läst gassvets i gymnasiet i två år (fick VG) och även lite TIG + att jag svetsat lite prylar hemma med pinne.

Jag har iof blivit erbjuden att låna en ESAB trefas i en vecka men det är ju frågan om ja hinner fixa bilen på det :/ + att jag fortfarande är osäker på det dära med hur det är med trefas i huset.

Går alla enfas maskeiner helt bort? eller kan ESABs enfasare jula säljer för 4000kr funka?

Ok då är du ju inte helt bet med andra ord. Kan säga såhär.. låna hem 3-fas maskinen och känn dej för med den. Sedan kan jag säga till 110% att du kommer kräkas över 220v Esaben som du köper från Jula. Det är inget fel i en bra 220v svets den funkar till bilplåt men i en direkt jämförelse med den simplaste/billigaste 380V svets du hittar på marknaden så kommer den till korta direkt oavsett märke.

Bor du i hus så finns det 3-fas in i centralen och då kan du även ta ut 3-fas. Du klarar dej ganska långt med 10A på 3-fas och har du inget färdigt utag i garaget så hjälper en elkunnig kamrat dej på några minuter att ordna fram ett tillfälligt utag från centralen.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng