Sv: Re: Min 99CC med 900 motor käkar tändmoduler…

Forum Modellspecifika forum OG900 Min 99CC med 900 motor käkar tändmoduler… Sv: Re: Min 99CC med 900 motor käkar tändmoduler…

#201176
morsole
Deltagare

@Gurkodlarn wrote:

Hej Johannes! Bilen har ställbar tändning! Har fått lite olika förslag på vilket system den har. Han som byggt bilen hävdar att det är ifrån en 900s, vilket i mitt huvud innebär lucas. Andra hävdar att jag har från en t16 upp till 88, vilket jag fattar som är LH-jetronic.

Hur ser jag enklast som vilket är vilket? Jag är rätt ny i 900svängarna. Har mest grejat med v4a innan.

När det kommer till effekt så skäms den inte! :race sitter för närvarande lättat svänghjul och rullar på etanol på sommarhalvåret. Nöp även en portad 2.3 topp som var till salu här på forumet som ska på inom kort 🙂 fattas bara kammar från en 84-86 turbo :wrench

Lucas sprut ja men med Bosch fördelare… Förstår att du har fått nåt patent med tåndmodul, säkert från en bil utan EZK; är lite mera avancerat att flytta över, för mig i alla fall, som är helt rudis på bilel. Du har köpt Urbans topp, förstår jag, och ska ha i vassa kammar; vet inte vilka som vassast, de du söker, eller från en 900S, där de också är vassa?

Vet du om toppen är planad något? Hade ju varit kalas till etanolen; men mera än nån mm tar man ju knappt; vet att det går att ta som mest 1.5mm, men det var en folkracare, som sen berättade att det var MAX man kunde ta innan det ”tog i”.

Mvh Johannes

Bor i Sjöbo, bra på gamla bromsar bl a!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng