Sv: Re: Mint Talladega på g

Forum Modellspecifika forum 9000 Mint Talladega på g Sv: Re: Mint Talladega på g

#171891
rodder76
Deltagare

Utan att ha en aning om vad jag pratar om:

Ingen 9000 står speciellt högt utom Cabmanges lågmilade 9000 Aero-91. Det borgar för fynd oavsett vad du får betala.
En Talladega har rent historisk de senaste åren inte varit speciellt mycket högre värderade än vilken annan 9000 som helst. Själv tycker jag dock att man kunnat skönja en nätt värdeökning i samband med att Talladegasnack-tråden drog till sig intresse.

Ska vi se till Talladegor av de olika årgångarna så tror jag att just 88 är den som kommer stå lägst av de tre årsmodellerna, vilket delvis baseras på att Talladegan fick mer och mer detaljer med åren. En 88 har låga gummivingen likt alla Turbo’s och saknar sidokjolar. Dessa små skillnader kan kanske skapa vissa prisskillnader mellan årsmodellerna, men det är nog för tidigt för att definiera.

Utan att ha tittat i min lista över Talladegor, så kan jag på rak arm säga att det är extremt ovanligt med en Talladega under 20000mil idag. Med mindre säkerhet i uttalandet så säger jag att Talladegor under 20000mil kan räknas på en hand, men som sagt…. det är ett osäkert uttalande.

Hur som helst så önskar jag dig lycka till , och självklart hoppas en Talladeganörd som mig på bilder i massor. Vill du inte göra dem offentliga så hoppas jag ändock på en kopia via mail 😉

//David

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng