Sv: Re: missljud…

Forum Modellspecifika forum 90/99 missljud… Sv: Re: missljud…

#71023
anonymous
Deltagare

Hej igen.

Har nu varit ute och provat bilen. Svaret på frågan om lastväxlingsskakingar är: Ja – saaben skakar extra även då. Dock inte så mycket som vid start och stopp.

Jag försökte även titta på kuddarna, men jag kunde inte se att det skulle vara någon bult där som var av. Vad jag kan förstå finns det tre kuddar, en på var sida och en fram. Kanske vet jag inte riktigt vad jag letar efter, men om en bult är av så borde det väl synas ganska tydligt? Handlar det om bultarna från hållaren till motor, eller till karossen?

Ni har i alla fall tänt en liten glimma hopp i att jag ska kunna få ordning på bilen jag inte haft i mer än två månader. Under den tiden har den inte givit mig en problemlös sekund… Hinner aldrig ta tag i det problemet jag visste att den hade när jag köpte den eftersom det dyker upp nya interesanta komplikationer hela tiden.

mvh Caleman

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng