Sv: Re: Mitt och ditt

Forum Övrigt Allmänt Mitt och ditt Sv: Re: Mitt och ditt

#83117
petter
Deltagare

Hej!

Utan att förringa den besvikelse och ilska det innebär att få sin bil stulen eller vandaliserad (jag skulle nog bli rätt arg jag med om jag kom på förövarna på bar gärning) medan polisen inte pallar att sköta om saken är det lite komiskt att se hur många som indirekt stöder de vandaliserande delarna av Reclaimrörelsen, exempelvis de som gick bärsärk i Stockholm förra veckan…

För de tar också lagen i egna händer, på sitt sätt, liksom den som börjar banka biltjuv gör. Inte mer smart det.

Staten har ett våldsmonopol på gott och ont. Det är fortfarande en farligare väg att gå att ignorera det än att låta polisen sköta det jobb som de ska sköta utan inblandning TROTS att det sköts undermåligt.

Det är intressant att se hur folk ropar på eldvapen för att de får inbrott i bilen. Är det ett vapenspäckat land som USA vi vill ha? Hur ser det ut där, där polisen skjuter först och frågar sen? Är det bättre? Eller är en dödad människa att föredra framför en snodd stereo?

Behärskning kära vänner, behärskning. Jag förstår ilskan, men låt humanismen vara med på ett hörn också.

Hoppas att alla får tillbaka sina grejer och att ingen råkar ut för mer stöld och skadegörelse!

Mvh Petter

PS. Ursäkta att jag bidrar till att tråden glider off topic. Mitt förslag är att Martin stänger den om han så önskar. DS.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng