Sv: Re: Mitt och ditt

Forum Övrigt Allmänt Mitt och ditt Sv: Re: Mitt och ditt

#83119
petter
Deltagare

Hej!

För att tröska tråden lite till i väntan på stängning…

Ja, Per, givetvis har jag varit förskonad (ifall det inte framgått). Men att bara de som får sin ”beskärda del” har en avvikande inställning till humanism verkar ju inte vara sanningen, se bara på Martin Stenlunds inlägg före mitt förra.

Anser fortfarande att spöstraff, stryk och misshandel och annat det skriks på är värre brott än bilstöld. No offense, men det är för fan föremål vi talar om.

Erkänner ännu en gång att jag hycklar en aning, naturligtvis gäller nödvärnslagen också vid sådana här tillfällen och den skulle jag nog utnyttja så långt den sträcker sig om jag (min V4) skulle råka ut för snorvalpar…men misshandla folk eller ännu värre öppna eld mot dem är ju absurt. Helt proportionslöst.

Per, tänk en stund extra. I all välmening. Eller vill du kanske att en beväpnad ägare till den gamla Saab du (kanske han tror du är en idiot som vill sno eller vandalisera bilen) studerar på en gata i ett villaområde börjar skjuta på dig? För det är den utvecklingen medborgargarden och skrik på spöstraff för med sig.

Upprördhet för att man är kränkt av brott är en sak, att anträda vägen bort från demokratin och mot djungelns lag är en annan.

Nu hoppas jag verkligen att Martin stänger tråden. Jag behöver inte få sista ordet, det kan någon anna få. Men vi talar ju inte direkt femdörrars 900 T16 -93, svart med beige plysch och Aerofälgar här…

Mvh Petter

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng