Sv: Re: Modellkoder SAAB 99? ”electronic special”

Forum Modellspecifika forum 90/99 Modellkoder SAAB 99? "electronic special" Sv: Re: Modellkoder SAAB 99? ”electronic special”

#69797
porsche944
Deltagare

Att betäckningen SIM skulle betyda Supercharged, Injection, Manual, låter ju rimligt. Det som dock gör att jag tvekar på detta är att alla 4-vxlade bilar heter SIM, men alla 5vxlade heter SIS. Denna upplysning fick jag via SAAB i THN i början av 80 talet när jag forskade som mest om min 99 turbo 80:a. Min 80:a har betäckningen :
SAAB 99 T-S SN-SIM. Här har jag fått lära mig att T= modellen alltså Turbo utförande, S= Vatteninsprutning från fabrik, SN= Sedan utförande,SIM= ¤ vxlat. Är dock själv tveksam till det där S:et, bilen hade ingen vatteninsprutning när jag köpte den och inga spår efter att det suttit en i den hellre.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng