Sv: Re: Modifierade topplock till V4

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Modifierade topplock till V4 Sv: Re: Modifierade topplock till V4

#63298
fuling
Deltagare

Jag är fullständigt övertygad att det INTE går att få in 42/37 ventiler i V4 topparna med lösa ventilsätan, om man vill ha ordentligt flås i topparna. Det finns inte tillräckligt med gots för att både få en just kanal och få dit de lösa ventilsäterna. Vist man kan få in stora ventiler men kanalerna är då åt hel.. och vad har man då för vits med de stora ventilena?
Om nu folk inte har lust att pröjas ca 3000kr för att få ett par std toppar konverterade till blyfri soppa så är intresset ÄNU midre för att betala vad de skulle kosta med ett par protade toppar med stora ventiler mm.
Sen att hitta någon som KAN och VILL porta topparna blir inte lätt häller.
Inget ont Terje men tyvärr är det dumta att försöka.
Dessutom så mycket dessa trimmade V4 går per år så har jag märkt att det går yppligt UTAN lösa ventilsäten under förutsättning att motorn INTE går snålt och att man använder blyersättning.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng