Sv: Re: modifiering av luftburk på tvåtaktare

Forum Modellspecifika forum 95/96 TT modifiering av luftburk på tvåtaktare Sv: Re: modifiering av luftburk på tvåtaktare

#100705
kalle .p
Deltagare

Nej jag har inte bromsar motor utan bara mätt. vilken hastighet bilen maxade på och utgått för detta när jag gjorde en uträkning om vilken effkt motorn hade.

Det finns en sådan formel i XP- manulen. För jag hade samma växellåda det ända som jag gjorde var att byta avgas rör och fixa förgasan effter detta.

Den stora skillnade är att jag säket har ett annat luftfillter än var du har så jag får in mer luft och med detta så kan jag har ett större huvudmunstyde i förgasan. Gick även upp från 28 mm till 32 mm halsring.

Jag var uppe i Värmlad under svenska rally i år och då hade jag kvar öppninen som syns på bilde även när det var -25 minus så funkade det hur bra som helst det ända som jag fick göra var att gå upp i huvudmustyket för han fick mer luft när det var så kalt.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng