Sv: Re: Modifieringar för väghållning

Forum Övrigt SSR Modifieringar för väghållning Sv: Re: Modifieringar för väghållning

#114060
chakka
Deltagare

Fuling, dina byggen blir bara mer seriösa för varje gång man som långt-ifrån-fjollträskare lyckas få en glimt av dem! Läckert bygge med coilovers och krängaren uppe på torpeden, men hade väl kanske egentligen hoppats på något som fick plats ungefär där orginalkrängaren sitter.

Att jag sedan för mitt liv inte kan begripa var du gjort av huvudbromscylindern, är väl av mindre vikt för att undvika trådkapning. Kan det vara så enkelt som att den varit demonterad vid fototillfället?

Och jag lovar, min 95:a var definitivt överstyrd! Vilket i V4-sammanhang iofs inte betyder mer än att jag kunde ana lite vaga släpptendenser bak vid gaspådrag i rejäla kurvor med 165-15 runtom.

Edit: Efter att ha funderat en sekund till, inser jag att det borde vara genomförbart att bygga en krängare enligt din modell som sitter på orginalkrängarens plats. Tål att tänka på under de långa mörka vintermånaderna.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng