Sv: Re: Möjligtvis blivande Saab V4:a ägare

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Möjligtvis blivande Saab V4:a ägare Sv: Re: Möjligtvis blivande Saab V4:a ägare

#97290
gammsaaben
Deltagare

Jag har periodvis även jag haft V4:or som bruksbilar, och även färdats längre sträckor. Men den som påstår att det finns tillstymmelse till komfort i farter över 90 km/h ens i en standard V4, har med all sannolikhet inte kört någon annan bil, alternativt är en självplågare utan dess like. Alternativ 3 är att man inte bryr sig alls om sådana petitesser som komfort, och då går det ju bra att köra V4 till Nordkap om det så skulle vara.. Men mina erfarnheter efter 10-milaturer är ringande öron och stark trötthet i hela kroppen.

Det är klart att V4:an inte kan mäta sig med modernare konstruktioner vad gäller komfort, men det finns värre bilar också. För övrigt skulle jag föredra att vi diskuterade själva bilen och inte hur de som har en annan åsikt än du kan tänkas vara eller har för erfarenheter.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng