Sv: Re: Möjligtvis blivande Saab V4:a ägare

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Möjligtvis blivande Saab V4:a ägare Sv: Re: Möjligtvis blivande Saab V4:a ägare

#97274
anonymous
Deltagare

Hej och snart välkommen till Saabägar skaran!

Jag kan bidra med min begränsade erfarenhet vad gäller Saabarna och forumet.

Om du, till skillnad från mej, köper en bil som är i bra skick från början så kommer du att få många timmars frihjulsrullande med ett leende på läpparna. Det är svensk kvalitet så allt som oftatst så funkar de alldeles utmärkt och att köra under vintern har jag inte haft några problem med trots att det var en v3:a då jag köpte den. Men som du säger själv, det finns alltid ett eller ett par men, det handlar om gamla bilar och de har massor av personlighet. En del är piggare än andra och nästan alla skiljer sig från varanndra efter många år av ”smarta” lösningar. Och en sak som är rolig med bilarna är också något av dess problem, man kan meka med dem men man måste också göra det. Det verkar ju som att du har en del erfarenhet av detta redan så det kommer knappast att vara ett problem (en del knepiga lösningar men de är i alla fall inte franska).

Verkstadshandbok och reservdelskatalog finns att köpa här via klubben på CD för 50:- stycket och är ett hett tips.

Så till frågan om forumet; detta forum är fullkomligt nerlusat med kunskap och man delar gärna med sig, ofta får man ett svar på några timmar (oftast snabbare). Jag är superglad över att jag fick tips om denna sida när jag köpte min lilla skrutt. Fått stor hjälp genom att söka i forumet eller genom att ställa frågor.

Att se upp med innan köp finns här http://www.saabklubben.com/mektips.shtml (Saabfakta -> Modellgemensamt -> Innan du köper bil). Mer om detta kan säkert andra fast jag kanske vågar nämna balansaxeln

Våga köp och våga frihjula!!!!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng